Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Στάθης Γιαννέλος: σας ευχαριστώ


Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, θα ήθελα από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη νίκη που χαρίσατε στον συνδυασμό μας'
Έζησα τα τελευταία 8 χρόνια τρεις δημοτικές εκλογικές αναμετρήσεις και ευτύχισα και στις τρεις να δω ο κόσμος να μας επιβραβεύει.
Αυτή η νίκη όμως ήταν η πιω γλυκιά γιατί ήμασταν μόνοι εναντίον όλων.
Από την ημέρα που ανακοινώσαμε την υποψηφιότητά μας όλα τα παλαιοκομματικά στελέχη της περιοχής μας ανεξαρτήτως χρώματος εξαπέλυσαν έναν πρωτοφανή πόλεμο λάσπης .Ανωνυμα σχολια στα blogs, διαρροες για δηθεν καπελλωμα απο συγκεκριμενο κομμα,απειλες,υβρεις απο το γνωστο περιβαλλον,ακομη κι επωνυμοι δημοτικοι υποψηφιοι που  εμφανιζονταν με τον μανδυα του ενωτικου μολις βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα απωλεσαν την ψυχραιμια τους και αρχισαν  και αυτοι τις προσωπικες και τοπικιστικες τους κορώνες.

ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ  ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ...


Δεν εχουν συνειδητοποιησει ακομη οτι ο κοσμος,η νεολαια ,ολοι!! τα εχουν σιχαθει,ολα αυτα΄

Εχει σιχαθει τις κλαδικες,τις τοπικες,τα τζακια,,τους εξ ουρανου σωτηρες,ολους αυτους που κατεστρεψαν τη χωρα μας,



Και εκεινο το βραδυ της Κυριακης ο δημοτης εδωσε την απαντηση.Αγνοησε ολο αυτο τον οχετο και εδωσε εντολη σε μια παρεα που κατεβηκε την τελευταια στιγμη,ανοργανωτη χωρις χρηματα χωρις εντυπωσιακα εκλογικα κεντρα αλλα μ ενα κοινο σημειο αναφορας



ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ



 Αυτη ακριβωςτην εντολη καλουμαστε τωρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  με μπροσταρη τον ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟ να τιμησουμε ωστε να δικαιωσουμε αυτους που μας πιστεψαν


Οσον αφορα εμενα αγαπητοι φιλοι και φιλες κι αναφερομαι οχι μονο σε αυτους που με ψηφισαν αλλα και σε αυτους που με συκοφαντησαν ανωνυμως η επωνυμως.. εδωσα εναν δυσκολο αγωνα με μεγαλο προσωπικο κοστος .Ακομη και στενοι συγγενεις.και φιλοι τεθηκαν απεναντι με τη λογικη του μαντριου.

Τοπικες κομματικες οργανωσεις που εκλεγονται χρονια τωρα απο 5-6 ατομα,,πρωην συνοδοιποροι  σε δημοτικες εκλογες,ολοι τουςεπιδοθηκαν σε ενα βρωμικο πολεμο αλλα δυστυχως γι αυτους ηττηθηκαν.



ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ γιατι η αξιολογηση ενος υποψηφιου απο τον κοσμο δεν γινεται με κριτηριο σε ποιο κομμα ανηκει και ποιοι τον πατροναρουν αλλα απο την προσφορα στο τοπο του,στους συλλογους, στη νεολαια ,σε ολους.



ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ  ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.



Ευχαριστω για μια ακομη φορα ολους σας!!,ευχαριστω την οικογενεια μου και τους φιλους μου που  σταθηκαν διπλα μου  σε αυτη τη μαχη αγνοωντας τις αφορητες πιεσεις που δεχονταν,.ευχαριστω ολη τη νεολαια που με ενθαρρυνε να προχωρησω,κα τελος ευχαριστω ολους τους συνυποψηφιους μου και τον δημαρχο μας για την εμπιστοσυνη που με περιεβαλλαν.



ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ



ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ


Πηγή: http://tsopanos.blogspot.com/2014/06/blog-post_11.html#ixzz34KMpaEW5