Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Αντ. Σαμαράς: Κεντρικός άξονας των προτάσεων της ΝΔ οι θέσεις εργασίας

από το naftemporiki.gr


«Ανάκαμψη-ανακούφιση, επαναδιαπραγμάτευση της οικονομικής πολιτικής και δικαιοσύνη-ασφάλεια» είναι το τρίπτυχο των προτεραιοτήτων της ΝΔ, σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες θέσεις του κόμματος για την οικονομία και την ανάπτυξη που παρουσιάζει ο Αντ. Σαμαράς από το ΕΒΕΑ.
«Προτείνουμε μέτρα οικονομικής πολιτικής για την επομένη κυβέρνηση, 18 ρεαλιστικές προτάσεις που βγάζουν τον τόπο από την κρίση, όχι πολιτικές τυχοδιωκτισμού, που οδηγούν την Ελλάδα εκτός ευρώ», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ από το βήμα του ΕΒΕΑ, προσθέτοντας ότι κεντρικός άξονας των προτάσεων του κόμματος είναι οι θέσεις εργασίας.
Όπως δεσμεύθηκε ο κ. Σαμαράς, η ΝΔ θα επαναδιαπραγματευθεί αναλυτικότερα τα εξής:...

Επίσκεψη Γιάννη Καράμπελα στην ΔΗΜοτική Τοπική Οργάνωση Ορχομενού της Νέας Δημοκρατίας


Γιάννης Καράμπελας
Λιβαδειά 30/ 05/ 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Επίσκεψη στην ΔΗΜοτική Τοπική Οργάνωση Ορχομενού της Νέας Δημοκρατίας

Την Πέμπτη 31/05 στις 20:15, θα επισκεφτώ τα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο Ορχομενού της Νέας Δημοκρατίας, Θα υπάρξει συνάντηση με το προεδρείο και τα μέλη του συμβουλίου της οργάνωσης. Σκοπός είναι η ανάλυση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 6ης Μαΐου καθώς και η χάραξη της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί για τις επερχόμενες εκλογές. Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με μέλη του κόμματος αλλά και πολίτες που δεν είναι μέλη. 
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ V-PRC


Eπτακοµµατική Βουλή µε πρώτο κόµµα τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η δηµοσκόπηση της VPRC. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 30% στην εκτίµηση εκλογικής επιρροής και διατηρεί σαφές προβάδισµα έναντι της Νέας ∆ηµοκρατίας, που ακολουθεί...
µε 26,5%. Τα "Επίκαιρα" δημοσιεύουν σήμερα τμήμα της τελευταίας δημοσκόπησης της VPRC πριν τις εκλογές.

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση με ποσοστό 12,5%, ενώ μικρή αλλά διακριτή πτώση καταγράφουν τα ποσοστά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής. Αντίθετα, η ∆ηµοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη συγκρατεί τα ποσοστά της τάξης του 7,5% και επιβεβαιώνει το ρόλο ρυθµιστή στο µετεκλογικό σκηνικό.

Τριπλή ισοπαλία έχουµε στην καταλληλότητα πρωθυπουργού. Αντώνης Σαµαράς, Αλέξης Τσίπρας και Ευάγγελος Βενιζέλος θεωρούνται καταλληλότεροι για πρωθυπουργοί από το 15% των ερωτηθέντων και βρίσκονται στη... δεύτερη θέση, αφού προηγείται σταθερά ο... Κανένας µε 31%!



από το fimotro

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η αριστερά, οι κρατιστές και η μη κατανόηση του επιχειρείν


Του Γιώργου Καισάριου 
Πριν μερικές μέρες λοιπόν μιλούσα με ένα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι μόνο με μια επιχειρηματική αφύπνιση μπορεί η χώρα να πάει μπροστά. Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να φτιαχτούν κανόνες και θεσμοί που να εμπνέουν εμπιστοσύνη, έτσι ώστε η αγορά να αποπειραθεί να παράγει.

Επίσης προσπάθησα να περάσω το μήνυμα ότι δεν είναι δυνατόν η αγορά να παράγει κάτω από την ομπρέλα μιας κεντρικής κρατικής εξουσίας που, θα θέτει τέτοιους περιοριστικούς κανόνες λειτουργίας, που είτε δεν θα θέλει η αγορά να κάνει τίποτα είτε δεν θα μπορεί.

Μου είπε ότι αυτοί (οι του ΣΥΡΙΖΑ)...

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Γιάννης Μπέζος: ΠΑΣΟΚ είναι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ!

από το parapolitika


Στην ελληνική παθογένεια ως πηγή μιας «ράθυμης Ελλάδας» εντοπίζει το πρόβλημα της Ελλάδας ο δημοφιλής ηθοποιός και υποψήφιος - σε μη εκλόγιμη θέση- με την ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Μπέζος.


«Αυτή τη στιγμή, αυτό που πρέπει να απασχολεί είναι τι θα κάνουμε εμείς στα ενδότερα και όχι οι Ευρωπαίοι. Να δούμε πως αντιλαμβανόμαστε εμείς την πολιτική, την Ελλάδα, την παιδεία, την εφαρμογή των νόμων, την αξιοποίηση της δουλειάς. Αν δεν αλλάξουμε μυαλά και νοοτροπία, τα πράγματα θα παραμένουν ίδια» καταλήγει, μάλλον σε απαισιόδοξο τόνο, ο Έλληνας κωμικός.


Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η αποψή του περί δικομματισμού, «το ΠΑΣΟΚ είναι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι, αν υποθέσουμε ότι το δικομματικό σύστημα έχει πεθάνει. Δε συμφωνώ. Υπάρχει».




"ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΜΠΙ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ" ΛΕΕΙ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

από το fimotro


«Αρχηγό του λόμπι της δραχμής» χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Ο Γ. Μιχελάκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, είπε πως «το λόμπι της δραχμής, έχει βρει τον αρχηγό του στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα. Κατανοούμε και τον πανικό τους και τις προθέσεις τους».

«Δυστυχώς γι' αυτούς, ο ελληνικός λαός, προτάσσοντας το αύριο των παιδιών του, δεν θέλει ούτε δραχμές ούτε ύβρεις, ούτε παιχνίδια με τη χώρα μας» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Μπαλάφας: ...θα το ρισκάρουμε...


Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Προβάδισμα της ΝΔ σε τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις


Προβάδισμα της ΝΔ δείχνουν τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο.Η Νέα Δημοκρατία προηγείται από 1,1 έως 5,7 εκατοστιαίες μονάδες, ενώ, με εξαίρεση την εμφανιζόμενη υποχώρηση της δύναμης του ΚΚΕ, δεν αλλάζει η σειρά κατάταξης των υπόλοιπων κομμάτων και ο συνασπισμός Δράση και Δημιουργία Ξανά βρίσκεται κοντά στο 3%, δηλαδή στο όριο της εισόδου στην επόμενη Βουλή ως το όγδοο κόμμα.
Στη δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής» η ΝΔ εμφανίζεται σημαντικά ενισχυμένη, αφού καταγράφει προβάδισμα 5,7 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ προηγείται με 25,8% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει το 20,1%. Τις δυνάμεις του φαίνεται να διατηρεί το ΠΑΣΟΚ, με 13%, ενώ αντιθέτως συμπιέζονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή και σε μικρότερο ποσοστό η Δημοκρατική Αριστερά.
Το ΚΚΕ εμφανίζεται τέταρτο...

Μόσιαλος: Η ελπίδα που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα δημιουργήσει...

... βασίζεται σε αποτελέσματα που δεν θα υπάρξουν...


Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας, διευθυντής του Κέντρου Οικονομικών της Υγείας στο London School of Economics και πρώην υπουργός, Ηλίας Μόσιαλος, μίλησε στις 25/05 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Τάκη Καμπύλη.

«Αυτό που έχει κάνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι εξαιρετικά έξυπνο. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α είπε ότι θα πρέπει να κάνουμε το φόβο ελπίδα. Το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας ζούσε κάτω από ένα μεγάλο καθεστώς φόβου, τα δύο προηγούμενα χρόνια. Είναι έξυπνο επομένως να πεις "θα κάνουμε το φόβο ελπίδα, επειδή θα διαμαρτυρηθούμε και ξαφνικά οι εταίροι μας θα τρομοκρατηθούν"...

Δημοσκόπηση metroweekend: Πρώτη η ΝΔ με 23,6%, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 21,4%



Σημαντικά στοιχεία για τη συμπεριφορά του εκλογικού σώματος, ενόψει της 17ης Ιουνίου, προκύπτουν από τη νέα μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας RASS, που δημοσιεύει αύριο η «metro weekend».
Μεταξύ άλλων, η κοινή γνώμη φαίνεται να τοποθετείται ξεκάθαρα υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, με τη συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων να τάσσεται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ. Ειδικότερα, το 85,9% απαντά θετικά, ενώ το 10,4% αρνητικά. Στο πλαίσιο αυτό 6 στους 10 θεωρούν ότι μια κυβέρνηση...

Τι φταίει και ο ευρωπαϊκός Νότος είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού του


Ο Χέγκελ στην παραλία

Του Στίλπωνος Νέστωρος


Με την οξεία κρίση που περνά η χώρα μας - αλλά και όλος ο ευρωπαϊκός Νότος - δεν περνά ημέρα που να μην ταλανιζόμαστε με το τι έχει πάει τόσο στραβά τις τελευταίες δεκαετίες. Τι φταίει για τη χαμηλή παραγωγικότητα, την έλλειψη κοινωνικής συνείδησης, την ανικανότητα των κρατικών υπηρεσιών, την ανευθυνότητα των ιθυνόντων; Κατά τη γνώμη μου, όλα αυτά τα κακά συντίθενται σε έναν και μόνο μεγάλο εχθρού του Νότου: το (σύγχρονο) κράτος του.
Δεν πρόκειται βέβαια για κράτος αγγλοσαξονικού τύπου, νυχτοφύλακα και διαιτητή συγκρουόμενων ιδιωτικών συμφερόντων. Οπως και σε πολλές άλλες χώρες της Κεντρικής και Βόρειας ηπειρωτικής Ευρώπης, οι περισσότερες κοινωνίες του Νότου περιβάλλονται από ένα κράτος που «τα πάντα πληροί», που ρυθμίζει και προσδιορίζει κάθε πτυχή της ζωής των πολιτών του. Πρόκειται για την «οικουμενική συνείδηση» κατά Χέγκελ, από την οποία πηγάζει σχεδόν αποκλειστικά η εξουσία στην κοινωνία. Το πρόβλημα...

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

«πολιτική και όχι νομική καταγγελία του Μνημονίου»


Ξάφνιασε σήμερα ο Γιάννης Δραγασάκης, λέγοντας για πρώτη φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε «πολιτική και όχι νομική καταγγελία του Μνημονίου». Ο κ. Δραγασάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, διευκρινίζοντας: «Θα καταγγείλουμε πολιτικά και όχι νομικά το Μνημόνιο. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες πτυχές θα καταργηθούν, κάποιες άλλες θα τις διαπραγματευτούμε και υπάρχουν και άλλες που πρέπει να εξετάσουμε εναλλακτικές λύσεις». Πάντως, δεν απάντησε αν τα παραπάνω είναι κεντρική πολιτική του κόμματος του και πότε προέκυψε αυτή η αλλαγή στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ...

skeftomasteellhnika.blogspot.com


Τρίτη 22 Μαΐου 2012

10.000.000 οικονομολόγοι κατέκλυσαν τη χώρα

Γράφει ο 29-26 -- 
Οι Έλληνες σήμερα φαντάζουν σίγουροι για την ψήφο τους. Μιλάνε για ελλείμματα, χρέη και δάνεια με άνεση που θα ζήλευε και ο Ρουμπινί.
Και πάντα με το ύφος της βεβαιότητας ενός ανθρώπου που είναι μέσα στα ‘’πράματα’’, ξέρει τι λέει και δεν πέφτει ποτέ έξω. Το τελικό χτύπημα της γροθιάς στο στήθος, με την φράση ‘’εγώ στο λέω ρε….!’’ είναι η ανεξίτηλη σφραγίδα γνησιότητας.


Την ίδια σιγουριά έβλεπες και σε παρέες το 2009. Τότε έλεγαν ότι ο Παπανδρέου έχει @ρχίδι@ γιατί έπεσε από πολιτικούς με μεγάλα @ρχίδι@ και θα κάνει σίγουρα, αν όχι όλα, τα μισά απ’ αυτά που υποσχέθηκε. Τρία εκατομμύρια προφήτες...

Πολύ καλό!

πηγή: Βοιωτικά

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Συστράτευση Ντ. Μπακογιάννη με ΝΔ

από το naftemporiki.gr


Ανακοινώθηκε επισήμως η συστράτευση της Ντόρας Μπακογιάννη με τη ΝΔ. Κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεών της με τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως «μπροστά στον κίνδυνο για την Ελλάδα πρέπει να παραμερίσουμε τις διαφορές μας» και έκανε γνωστό πως στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.
Μεταξύ άλλων σημείωσε πως «πρέπει να αντιταχθούμε στις δυνάμεις του λαϊκισμού είτε είναι δεξιόστροφες, είτε αριστερόστροφες ...

Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (συνιστώσα ΣΥΡΙΖΑ), ...τελικά αρέσει και στο ΚΟΕ η Ευρώπη


Για μια άλλη Ελλάδα σε μια άλλη Ευρώπη.
1. Η ΚΟΕ βρίσκεται στο επίκεντρο μιας οργανωμένης προβοκατόρικης επίθεσης, με στόχο να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο μετέχει. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, πολιτικά κέντρα του συστημισμού, με πρωτοστάτη τη ΝΔ και τα ενεργούμενά τους στο χώρο των ΜΜΕ, περιφέρουν σε κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες παλιές αφίσες της ΚΟΕ με περιεχόμενο ενάντια στην ΕΕ, ζητώντας δίκην εισαγγελέως τέτοιες θέσεις και τέτοιες δυνάμεις να καυτηριαστούν και να αποβληθούν από τον «εθνικό κορμό»...

Το απίθανο περιβόλι των θέσεων του…ΣΥΡΙΖΑ!

από το Antinews


Παρακολουθώντας καθημερινά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αναπτύσσουν τις προτάσεις τους για την οικονομία και διαβάζοντας το επίσημο πρόγραμμα του κόμματος, που διεκδικεί επί ίσοις όροις πλέον τη διακυβέρνηση της χώρας, μπορούμε να βγάλουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα: Η πολιτική που θέλει να εφαρμόσει στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο επικίνδυνη ακόμη και από τη διαπραγμάτευση του ΓΑΠ και του Βενιζέλου με τις Βρυξέλλες. Γεγονός το οποίο εξηγείται προφανώς με την στρατιά πρώην συμβούλων και στελεχών του ΠΑΣΟΚ και του ΓΑΠ που κατακλύζουν εσχάτως το επιτελείο Τσίπρα.
Ακολουθεί μια σταχυολόγηση θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και δηλώσεων στελεχών του που αποδεικνύει την απόλυτη αναξιοπιστία τους...

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 100.000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

από το iteanews

Δεν πρόλαβε να κοπάσει καλά καλά ο απόηχος της μεγάλης  εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές και ήδη  έξω από το Υπουργείο Απασχόλησης σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές από εκατοντάδες Αθηναίους πολίτες. Ο λόγος; Μία παλαιότερη δήλωση του κ.Αλέξη Τσίπρα ότι η μόνη λύση για την έξοδο από την κρίση είναι η πρόσληψη 100.000 νέων δημοσίων υπαλλήλων για την τόνωση της δημόσιας ανάπτυξης η οποία μετά θα συμπαρασύρει σε ανάπτυξη και τον ιδιωτικό τομέα. Μάλιστα, με νομοθετικό διάταγμα που εκδόθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, όλοι οι Έλληνες υπήκοοι μπορούν...

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Για να μην σας κοροϊδεύουν διαβάστε ποιες είναι οι 12 ακροαριστερές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς. ΣΥΝ, δηλαδή Συνασπισμός της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η συμμαχία, ο ΣΥΝ η μεγαλύτερη «συνιστώσα», όπως επικράτησε να λέγονται οι μικρές ή μεγαλύτερες πολιτικές ομάδες που έχουν σχηματίσει στην ακροαριστερή πλευρά του πολιτικού συνεχούς έναν συμμαχικό πολιτικό φορέα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για πολλούς είναι μια προσπάθεια να επανενωθεί η πολυδιασπασμένη Αριστερά. Να υπάρχει η δυνατότητα να είναι μαζί μικροί πολιτικοί σχηματισμοί που για πολλά χρόνια βρέθηκαν ο ένας απέναντι στον άλλο.
Τροτσκιστές, μαοϊκοί, πρώην στελέχη του ΚΚΕ, παλαιά μέλη του ΚΚΕ εσωτερικού και πολλοί άλλοι:...

Οι τρεις στόχοι Σαμαρά

από το parapolitika.gr


Μπορεί το Σαββατοκύριακο αυτό να είναι δύσκολο, αλλά παράλληλα καθοριστικό για τη Νέα Δημοκρατία και το κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά προς κάθε πολιτική δύναμη της παράταξης, ωστόσο είναι σε εξέλιξη και η προεκλογική εκστρατεία η οποία επίσημα ξεκινάει από σήμερα.


Ο Αντώνης Σαμαράς, έχοντας τις εκτιμήσεις για τα λάθη της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου και γνωρίζοντας τώρα πια τις δύσκολες πολιτικές ισορροπίες που διαμορφώθηκαν εκ νέου στο πολιτικό σκηνικό «κυνηγάει» τρεις συγκεκριμένους στόχους.


Πρώτον, θέλει να διατηρήσει πάση θυσία την εκλογική του πρωτιά. Δεύτερον, να σημειώσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας μεγάλη και καθαρή διαφορά από το δεύτερο κόμμα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και τρίτον, να επιτύχει στον μεγαλύτερο, δυνατόν, βαθμό την συσπείρωση της βάσης, πείθοντας ακόμη και τους αναποφάσιστους πως η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα στη χώρα είναι η Νέα Δημοκρατία.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Φλωρίδης: Ολο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ...


Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης αρθρώνοντας την άποψη ότι όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ

«Όλη η παρασιτική αντίληψη έχει βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Φλωρίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real και εξήγησε: «Εάν πάρει... 
κάποιος το πρόγραμμά του για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και όλα όσα συμπυκνώνουν αυτά που μας χρεωκόπησαν, βλέπουμε ότι όσοι πήγαν να καταδικάσουν το ΠΑΣΟΚ, βλέπουν ότι όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ».

O κ. Φλωρίδης τόνισε πως «ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν έθεσε ποτέ σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα. Αυτήν τη στιγμή το ύψιστο εθνικό συμφέρον διακυβεύεται από την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ».

Ανέφερε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν μιλάει για διαπραγμάτευση αλλά για μία επιθετική ακύρωση του μνημονίου» και συμπλήρωσε :

«Οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακύρωση του μνημονίου και την καταγγελία της σύμβασης συνιστούν ευθεία σύγκρουση με την Ευρώπη με ανυπολόγιστες ζημιές για την Ελλάδα» και υποστήριξε ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα «είναι απέναντι στην Ευρώπη και θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός Ευρώπης και εκτός Ευρώ»...
ethnos.gr


Δημοσκόπηση- ανατροπή: Πρώτη η ΝΔ με 26,1%, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,7%

από το parapolitika.gr


Ανατροπή, σε σχέση με τις τελευταίες σφυγμομετρήσεις, καταγράφεται σε δημοσκόπηση της εταιρείας Marc που παρουσιάστηκε  στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, σύμφωνα με την οποία η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη, με δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ και τρίτο το ΠΑΣΟΚ.


Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 23,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 21% και το ΠΑΣΟΚ με 13,2%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φτάνουν στο 7,2%, η Δημοκρατική Αριστερά στο 5,6%, το ΚΚΕ στο 5,1% και η Χρυσή Αυγή στο 4,3%., Δημιουργία Ξανά 1,8%, Οικολόγοι 1,6%, ΔΗΣΥ 1,4%, ΛΑ.Ο.Σ 1,3%.


Με αναγωγη αυτά τα ποσοστά γίνονται:
26,1% ΝΔ
23,1% ΣΥΡΙΖΑ
14,9% ΠΑΣΟΚ
8,1% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
6,3% ΔΗΜΑΡ
5,8% ΚΚΕ
4,8% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
2% ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ
1,8% ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ
1,6% ΔΗΣΥ
1,5% ΛΑΟΣ

Γιάννης Καράμπελας: Οπισθοδρόμηση ή σωτηρία της Ελλάδας.


Απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας στη ΝΔ με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαίου ο εκλεγμένος βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Κράμπελας.
Ο κος Καράμπελας υποστήριξε ότι το παλιό πολιτικό προσωπικό που επελέγη να μπει στη μάχη των εκλογών τράβηξε πίσω τη ΝΔ ενώ το δίλημμα της νέας εκλογικής αναμέτρησης είναι οπισθοδρόμηση ή σωτηρία της χώρας.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Γλέζος: Δεν έχει σημασία αν θα είμαστε εντός ή εκτός ευρώ ...

Κάλεσμα για συνεργασία σε όλους όσους ανήκουν στην «αντιμνημονιακή όχθη» - όπως τη χαρακτήρισε - απηύθυνε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και εμβληματική προσωπικότητα της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος.

Μιλώντας στην... πρωινή εκπομπή του Ant1 ο κ. Γλέζος υποστήριξε πως «το αν θα είμαστε εντός ή εκτός ευρώ δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία για μας».
Αναφερόμενος στην πορεία των διαβουλεύσεων για κυβέρνηση μεταξύ των κομμάτων σημείωσε ότι δεν μπορούσε να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τα δύο μεγάλα κόμματα γιατί δε συμφωνούσαν με την αντιμνημονιακή πολιτική.

voria.gr

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Κόντρες για το κυβερνητικό αδιέξοδο.

από το ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας


Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στη Βοιωτία οι νεοεκλεγμένοι βουλευτές της Γιάννης Καράμπελας από τη ΝΔ και Γιάννης Σταθάς από τον ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς ων αρχηγών τους στην αναζήτηση κυβερνητικού σχήματος.
Έλλειψη σοβαρότητας χρέωσε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Καράμπελας, κωλοτούμπα χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ο Γιάννης Σταθάς.

Σκληρή επίθεση του Κυριάκου στο "club της δραχμής"

από το parapolitika.gr

Σκληρή επίθεση στα συμφέροντα εκείνα, τα οποία κατονόμασε, που κρύβονται πίσω από το λεγόμενο “club της δραχμής”, εξαπέλυσε σήμερα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό (ΣΚΑΪ) ο πρώτος βουλευτής Β' Αθηνών της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Πίσω από το λεγόμενο "club της δραχμής" κρύβονται αυτοί που έχουν βγάλει τα χρήματα τους στο εξωτερικό ώστε να έρθουν να αγοράσουν τα απομεινάρια της Ελλάδας, αλλά και υπερχρεωμένοι επιχειρηματίες και εκδοτικά συμφέροντα».


Αυτό τόνισε ο Κ.Μητσοτάκης προκαλώντας συζητήσεις και ανησυχία στην επιχειρηματική ελίτ, η οποία αντιλαμβάνεται ότι αν ψάχνει συμμάχους για το νέο πολιτικό, άρα και οικονομικό, σκηνικό που στήνεται, δεν μπορεί να προσβλέπει στον Κυριάκο, ο οποίος έχει επιλέξει την πλευρά των πολιτών και της κοινωνίας.




Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ο κ. Δραγασάκης τα είπε όλα!


Τι ακριβώς λέει ο ΣΥΡΙΖΑ;
Τι ακριβώς εννοεί;
Πόσα από αυτά που λέει τα εννοεί και τι εννοεί από όσα λέει;
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταγγείλει και θα ακυρώσει το μνημόνιο;
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταγγείλει και θα ακυρώσει τη δανειακή σύμβαση;
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταγγείλει τους τοκογλύφους και θα απαλλάξει το λαό από το χρέος;

Την απάντηση την έδωσε χτες, μιλώντας στον «Real Fm», ο κ. Γιάννης Δραγασάκης.
Πρόκειται για τόσο αποκαλυπτική απάντηση που δε χρειάζεται κανενός είδους σχολιασμό.

Είπε ο κ. Δραγασάκης:
«Η έννοια της καταγγελίας είναι ένας πολιτικός όρος. Τι θα πει καταγγέλλω;
Υπάρχουν αρκετές συγχύσεις. Στη σκέψη τη δική μας δεν υπάρχει...

Tο αληθινό δίλημμα των νέων εκλογών...

Διαχρονικά ο Ελληνικός λαός έχει κάνει επιλογές που έχουν οδηγήσει σε εθνικές καταστροφές( πρόσφατες 1897, 1920, 1967 και ποιο παλιά )
Σήμερα έχει κάνει ακόμα μία τέτοια.
Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστή και θα οδηγήσει σε ακόμα μια. Ωστόσο είναι...
επιλογή του (του Ελληνικου λαού) και δυστυχώς , πρέπει να εφαρμοστεί.

Τα περί του ''δεν υπάρχει μηχανισμός εξόδου από το ευρώ'', που ακούγετε σαν άποψη και περιφέρετε από τους υποστηρικτες του αριστερά και δεξιά, είναι θεωρία που είναι για γέλια.
Ποιος σας είπε ότι οι ξένοι θα μας βγάλουν από το ευρώ.
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ οτι η...

quiz για δυνατούς

Μήπως γνωρίζει κανείς πως πήγε στις εκλογές 
ο ανεψιός του Βλάση;

ΤΑΓΚΑΛΕΓΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΝΗΣΥΧΩ


Άρθρο του Γιάννη Ταγκαλέγκα

Οι μέρες που βιώνουμε είναι οι σημαντικότερες, μεταπολιτευτικά, ως προς την επιβίωση των Ελλήνων πολιτών. Σκέψεις πολλές τριβελίζουν το μυαλό μου. Δεν ξέρω που οδηγούμαστε, τι μας “ξημερώνει”. Απαντήσεις βρίσκω παντού, μα η κάθε πλευρά μου δίνει άλλη κατεύθυνση, σύμφωνα με την δική της επιρροή, σύμφωνα με τα δικά της συμφέροντα. Το συμπέρασμα όμως είναι ένα και μοναδικό : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.
Αυτές τις μέρες αισθάνομαι ανήμπορος να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου. Βλέπω δίπλα μου ανθρώπους που αρρωσταίνουν...

Στον ΣΥΡΙΖΑ "ετοιμάζονται" για δραχμή και κρατικοποιήσεις τραπεζών!


από το parapolitika.gr 


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα προγράμματα των συνιστωσών που συμμετέχουν και συγκροτούν τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αρκετές απο αυτές μιλούν ανοικτά για "δραχμή", "κρατικοποιήσεις τραπεζών" και άλλα. Διαβάστε το πρόγραμμα της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ με την ονομασία "Αντικαπισταλιστική Πολιτική Ομάδα" και θα βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:


Η κυβερνητική πρόταση της αριστεράς
Το πλαίσιο της κυβερνητικής πρότασης της αριστεράς πρέπει να είναι απλό, εύληπτο και ταυτόχρονα αιχμηρό και ξεκάθαρα εναλλακτικό της κυρίαρχης κατεύθυνσης.
Οφείλει να απαντά αποτελεσματικά σε 3 κριτήρια:...

Πως ψηφίζει ο Κόσμος. Ψήφισαν νεκρό υποψήφιο της Χρυσής Αυγής


Ένα από τα παράδοξα των φετινών εκλογών ήταν και η υποψηφιότητα – σταυροδοσία υποψηφίου της Χρυσής Αυγής, που απεβίωσε λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Ο Γιώργος Μπακογεώργος, έλαβε 1510 σταυρούς.
Το όνομα του συμπεριλαμβάνονταν στην λίστα της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλοακαρνανία και δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού είχε κατατεθεί η υποψηφιότητα και τα ψηφοδέλτια είχαν ήδη τυπωθεί.
Παρόλα αυτά, ο απόστρατος στρατηγός από την Κατούνα, που πέθανε αιφνίδια στο χωριό του, λίγες μόλις μέρες πριν από τις εκλογές, τιμήθηκε μετά θάνατον από τους συμπατριώτες του, αφού έλαβε 1510 σταυρούς προτίμησης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχουν εκδοθεί από την Περιφέρεια.
πηγή: lamiastar.gr

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Στη δημοσιότητα η επιστολή Τσίπρα προς την ευρωπαϊκή ηγεσία...

από το nonews-news

Η ψήφος του ελληνικού λαού την Κυριακή 6 Μαΐου απονομιμοποιεί πολιτικά το Μνημόνιο που συνυπέγραψαν η κυβέρνηση Παπαδήμου και οι αρχηγοί των κομμάτων που τη στήριζαν, τονίζει στην επιστολή του προς τους κ.κ. Μπαρόζο, Ρομπάι και Σουλτς, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς Αλέξης Τσίπρας.

Η επιστολή κοινοποιείται επίσης, στον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι και στον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Αφού σημειώνει πως η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα σε καιρό ειρήνης...

Ανοικτή πρόσκληση στην συζήτηση - ενημέρωση για την ανακύκλωση στον Δήμο Ορχομενού

πηγή: orchomenos-press

Γραμμή του Δημότη: Μια νέα υπηρεσία από τον Δήμο Ορχομενού

Αγαπητέ  Δημότη ,

Ο Δήμος Ορχομενού ,  στα πλαίσια της αποτελεσματικής   λειτουργίας του , έχει ήδη θέσει σε λειτουργία την ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.
Μέσω της ανοιχτής αυτής γραμμής επικοινωνίας , στόχος μας είναι η καθημερινή σχέση των πολιτών με τις υπηρεσίες  του Δήμου Ορχομενού να γίνει πιο εύκολη και αποτελεσματική .

Η «Γραμμή του Δημότη» έχει τον αριθμό 15 511 και είναι πάντα ανοιχτή και έτοιμη να προσφέρει λύση στα αιτήματά  σας . 
 


Κώστας Ξηρογιάννης 
Δήμαρχος Ορχομενού 


http://www.orchomenos.gr/gr/citizen-line.html

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


Άμφισσα, 8 Μαίου 2012

Επιθυμώ να ευχαριστήσω ολόψυχα τους συμπατριώτες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαίου. 

Η εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου αποτελεί δέσμευση και ευθύνη για συνέχιση των προσπαθειών αναγέννησης της Φωκίδας. Μοναδικοί μας σύμμαχοι, μαζί με όσους με εμπιστεύθηκαν, ήταν και είναι το ήθος, η αξιοπρέπεια και η σοβαρότητα.

Τέλος, εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα Βουλευτή Φωκίδας κ. Α. Μανδρέκα, για το καλό του τόπου μας.

Κώστας Παπαθανασίου

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Οι νέοι βουλευτές της Βοιωτίας

από το tabloid.gr


Ριζικές είναι οι αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό και στη Βοιωτία με το ψηφοδέλτιο  ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο που είναι ο μεγάλος νικητής να κάνει την έκπληξη για πολλούς και να επικρατεί με διαφορά του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.
Συνολικά στη Βοιωτία κλήθηκαν στις κάλπες 110698 ψηφοφόροι, από αυτούς ψήφισαν 77.755 με την αποχή να φτάνει μόλις στο 29,76%. Το ποσοστό των άκυρων ψηφοδελτίων ήταν 1,54% και των λευκών 0,49%.
Πιο συγκεκριμένα...

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Γιάννης Καράμπελας, Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ν. Βοιωτίας: «Οι πολίτες πρέπει να εμπιστευτούν με την ψήφο τους νέα άτομα με διάθεση για προσφορά»


Συνέντευξη στην εβδομαδιαία εφημερίδα της Κεντρικής Ελλάδας "ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ"
Ξεκάθαρο μήνυμα για νέο πολιτικό σκηνικό μετά την 6η Μαϊου στέλνει μέσω της «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ν. Βοιωτίας κ. Γιάννης Καράμπελας. Οι πολίτες, όπως μας λέει, όχι απλά θα πρέπει μαζικά να προσέλθουν στις κάλπες αλλά να αναδείξουν μόνο νέα πρόσωπα! Όσο για την επόμενη μέρα; «Ο Αντώνης Σαμαράς μ` ένα νέο κυβερνητικό σχήμα θα πρέπει να προχωρήσει σ` αυτά που έχει δεσμευτεί απέναντι στους πολίτες» τονίζει με έμφαση ο ένας εκ των έξι διεκδικητών των πιθανότερων τριών εδρών της Βουλής από τη Βοιωτία!

κ. Καράμπελα,...

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Αντώνης Σαμαράς: Δώστε μας τη δύναμη για να αλλάξουμε την τύχη της Πατρίδας!


Η ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην κεντρική συγκέντρωση στο Ζάππειο

Ελληνίδες, Έλληνες,
Μίλησε απόψε και η Αθήνα.
Μίλησε το πάθος για την Αναγέννηση της Ελλάδας μας!
Μίλησε η Ελπίδα για την Ελληνική νεολαία!
Μίλησε η εντολή του λαού για Ανάπτυξη!
Τη Δευτέρα, όλη η Ελλάδα γυρίζει σελίδα!
Ο λαός κάνει τη μεγάλη Ανατροπή!

Η νίκη μας δεν είναι νίκη ενός κόμματος.
Είναι η Ελπίδα που νικάει την απελπισία.
Είναι η Ενότητα που νικάει το διχασμό.
Είναι η πίστη στην Ελλάδα και τους Έλληνες, που νικάει τη μοιρολατρία...

Γιάννης Καράμπελας: Μαζική συμμετοχή στις κάλπες και εμπιστοσύνη στη Ν.Δ.

από το tabloid.gr


Τους πολίτες να «σηκωθούν από τον καναπέ» και να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την Κυριακή 6 Μαΐου κάλεσε με δηλώσεις του ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στη Βοιωτία Γιάννης Καράμπελας.
Παράλληλα επεσήμανε ότι οι εκλογές αυτές είναι σημαντικές και διακυβεύονται πολλά πράγματα για την χώρα αλλά και για το πολιτικό σύστημα.
Οι ψηφοφόροι όπως είπε πρέπει πριν ψηφήσουν να διαμορφώσουν ξεκάθαρη άποψη.
Πρώτον αν θέλουν το ΠΑΣΟΚ που «έφερε την χώρα μας με γοργούς ρυθμούς στο σημερινό σημείο και την κατέστησε παγκόσμιο πειραματόζωο της κρίσης χρέους χωρίς να κάνει το παραμικρό για να τονωθεί η αγορά ενώ αντίθετα προχώρησε σε οριζόντιες παρεμβάσεις, που οδήγησαν σε ύφεση την οικονομία και τους περισσότερους συμπολίτες μας σε απόγνωση» ή τη Ν.Δ. η οποία έχει...

K. Καραμανλής: «Ηρθαμε να στηρίξουμε την παράταξη και τον Α. Σαμαρά»


Νέα παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού με την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη.

«Ηρθαμε να βοηθήσουμε όλοι την παράταξη που αγαπάμε, την ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά» δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής φτάνοντας στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ο πρώην Πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει από κοντά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά που θα γίνει το βράδυ στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Το ίδιο θα συμβεί και αύριο το βράδυ στην κεντρική ομιλία του Προέδρου της ΝΔ στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου.

από το parapolitika.gr

Στην ιερή μνήμη των νεκρών του Διστόμου καθώς και σ' όλους όσους αντιστέκονται τούτες τις ώρες στον βόρβορο του νεοναζισμού στην μακελεμένη πατρίδα μας" αφιέρωσε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ το Κρατικό βραβείο για το βιβλίο ΔΙΣΤΟΜΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 1944 ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.


Αναδημοσίευση:http://distomo.blogspot.com
"Αφιερώνω το βραβείο στην ιερή μνήμη των νεκρών του Διστόμου καθώς και σ' όλους όσους αντιστέκονται τούτες τις ώρες στον βόρβορο του νεοναζισμού στην μακελεμένη πατρίδα μας".
Με αυτά τα λόγια έκλεισε ο Γιώργος Θεοχάρης την παρέμβασή του κατά την παραλάβή του Κρατικού βραβείου για το βιβλίο των εκδόσεών μας ΔΙΣΤΟΜΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 1944 - ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ) στην κατάμεστη αίθουσα του β' ορόφου του Μουσείου Μπενάκη η οποία σείστηκε από τα χειροκροτήματα του κοινού το οποίο μας έδωσε και το δικό του βραβείο με την αυθόρμητη και συγκινητική αντίδρασή του.
 Παραθέτουμε το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Λαμπρινής Κουζέλη στο ΒΗΜΑ 1/4/2012...

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

O K. Παπαθανασίου στο STAR Κεντρικής Ελλάδας

Τι έγραφε το 1987 για το θάνατο του Χίτλερ ο Μιχαλολιάκος

για όσους νομίζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι μόδα


30 Απριλίου, το 1945 ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε, αυτοκτονώντας στο υπόγειο καταφύγιό του στο Βερολίνο. Το τεύχος 26 (Μάιος 1987) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» είναι αφιερωμένο στο συγκεκριμένο γεγονός για το οποίο γράφει μάλιστα ο Νίκος Μιχαλολιάκος γράφει τα εξής: 
«Στις 30 Απριλίου 1987 συμπληρώθηκαν σαράντα δύο ακριβώς χρόνια από την Βαλπούργια Γερμανική νύχτα της 30ης Απριλίου 1945, κατά την οποία ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του (σ.σ. προσοχή στο κεφαλαίο Τ) εις την γήινη παρουσία Του. [...] 30 Απριλίου 1945, μία λαμπερή σελίδα της σύγχρονης ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Άνδρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός».
Μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρει:...