Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Στα "βαθειά" ο νεαρός Κεφαλογιάννης


από το parapolitika

Με απόφαση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Θ. Μπούρα, ορίστηκε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος για την περιφερειακή ενότητα Σάμου, ο Βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Η εκπροσώπηση της εν λόγω περιοχής αποτελεί προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία τόσο λόγω της γεωστρατηγικής της θέσης, όσο και εξαιτίας των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σάμος είναι μεγάλα τόσο σε επίπεδο κάλυψης των υγειονομικών και εκπαιδευτικών αναγκών του πληθυσμού όσο και σε επίπεδο αντιμετώπισης του μεταναστευτικού ζητήματος, θέμα στο οποίο έχει παρέμβει σε κοινοβουλευτικό επίπεδο ο ρεθυμνιώτης βουλευτής. 

Η ανάθεση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης του νησιού αποτελεί πάντως αναγνώριση για τον βενιαμίν της Βουλής, δείχνοντας πως η ΝΔ θέλει και να δώσει τόπο στα νιάτα, αλλά έχει αναγνωρίσιε και την σοβαρή και σεμνή παρουσία του ρεθυμνιώτη, αφού εκτός των άλλων αναλαμβάνει μία περιοχή, που η ΝΔ δεν κατάφερε να εκλέξει βουλευτή!